Massage in de yogastudio

(for English scroll down)

In mijn yogastudio geef ik ook massages, voornamelijk Thaise massages. Daarnaast geef ik ook intuïtieve rugmassages (met olie). Ook de rituele voetwassing met voetmassage werkt erg rustgevend.

 

Wil je direct een massage plannen? Neem contact op! 06 810 66 758

Ontspannen door massage

Het belangrijkste aan massage is natuurlijk ontspanning. Je komt ècht tot rust tijdens de massage en dat gevoel werkt ook daarna door. Bovendien lost de massage knopen en (lichamelijke) blokkades op.

 

Hoe gaat dat nou in de praktijk?

Bij Thaise massages werk ik met aanraking en drukpunten op je lichaam. Het is handig als je gemakkelijk zittende kleding draagt: graag een lange broek en iets met lange mouwen. Sokken zijn ook prettig.

 

Tijdens de intuïtieve massages werk ik met olie. Je draagt tijdens deze massages geen bovenkleding. Het is prettig als je zelf een handdoek meebrengt.

Yoga en massage, een mooie combinatie

Naast yoga wilde ik me verder specialiseren en massage voelde als een logische stap. Daarom heb ik in 2017 de Thaise massage-opleiding aan de TMC School in Chiang Mai (Thailand) afgerond en mijn diploma behaald. Inmiddels geef ik bij Yoga Hathi massages aan jong en oud.

Prijzen voor massage

Hieronder vind je de prijzen van de diverse massages:

 

- Thaise massage (30 min.) = € 30

- Thaise massage (60 min.) = € 50

- Thaise massage (90 min.) = € 75

- Thaise massage met handgemaakte Thaise kruidenballen + € 20 (op afspraak)

- Hoofd- en gezichtsmassage (shiatsu/Thais) (25 min.) = € 25

- Intuïtieve rugmassage (met olie, 30 min.) = € 30

- Rituele voetwassing + voetmassage (30 min.) = € 30

 

Wil je een massage of yogales cadeau doen? Ik maak graag een cadeaubon voor je.

 

Maak een afspraak voor een massage

Ik geef de massages regelmatig voor of na de yogalessen. Je kunt ook een afspraak maken, ook op zaterdag en zondag. Massages op jouw locatie zijn in principe geen probleem, maar de eerste massageafspraak doe ik het liefst in de yogastudio.

Overdag kan ik meestal binnen het uur bij de yogastudio zijn, voorhet geval je snel gemasseerd wil worden.

 

Heb je een vraag of wil je een afspraak maken voor een massage? Neem dan contact met me op.

 

Massages

I also give massages at the Yoga Hathi studio, mostly Thai massages but also intuitive backmassages with oil and a relaxing Shiatsu face massage. For prices see list above.

You can contact me for an appointment (or more information) and during the day I can mostly be at the studio under an hour, in case you want a massage real quick. Just before or after yoga classes is also an option. Massages at your place is possible, but I prefer the first appointment at the yoga studio.

My contact info is here.